Behandelingen

Bij So-Nails staat de natuurlijke nagel centraal. Ik vind het heel belangrijk om deze in perfectie conditie te krijgen, èn te houden! Mocht je tegen problemen aanlopen of bijvoorbeeld een trauma nagel hebben, dan denk ik graag met je mee.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Gelpolish: Gelpolish is een semipermanente nagellak met een schitterende hoogglans, welke minimaal 2 weken perfect blijft zitten. Gelpolish wordt geplaatst op de natuurlijke nagel en kan zowel in blank, kleur als French manicure gezet worden. Het is niet mogelijk met enkel gelpolish een verlenging te maken. Je hebt keuze uit ruim 100 kleuren

Gelpolish met extra versteviging: Wil je net dat beetje meer sterkte op je nagels, dan kan dit door te kiezen voor de Fibercoat of Rubberbase. Hiermee kan je je natuurlijke nagel tot een mooie lengte laten groeien. Mocht je schade hebben en toch een nagel afgebroken hebben, dan kan ik hiermee ook een kleine verlenging maken.

Nailart: Er is niets zo persoonlijk als smaak. Daarom heb je een ruime keuze uit nailart. Vrolijk je nagels op met steentjes, stempels of laat iets uit de hand zetten. Tip: Kijk op sites als Instagram of Pinterest wat je leuk vindt, ik zal altijd mijn best doen om het voor elkaar te maken.

Airnails

Door middel van een airbrush kan ik echt de gaafste creaties op je nagels maken!

Manicure

Wist je dat je bij So-Nails ook terecht kan voor een manicure behandeling? Zeker in deze tijd is de verzorging van je handen ontzettend belangrijk! Je kan kiezen voor een basis behandeling (nagels vijlen, nagelriemen verzorgen) tot een uitgebreide Spa behandeling met een paraffine pakking, en alles wat er tussen zit!