Behandelingen

Bij So-Nails kunt u terecht voor diverse behandelingen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Gelpolish
Gelpolish is een semipermanente nagellak met een schitterende hoogglans, welke minimaal 2 weken perfect blijft zitten. Gelpolish wordt geplaatst op de natuurlijke nagel en kan zowel in blank, kleur als French manicure gezet worden. Het is niet mogelijk met gelpolish een verlenging te maken. Ik werk met gelpolish van het merk Bluesky. U heeft keuze uit ruim 100 kleuren.

Heeft u extra versteviging nodig kunt u kiezen voor Rubber Base. Hiermee kan ook een kleine verlenging worden gemaakt.

 

schermafbeelding-2016-09-12-om-19-14-11
Gelnagels
Gelnagels zijn een vorm van kunstnagels. Door middel van een sjabloon of tip wordt de natuurlijke nagel verlengd en vervolgens wordt er naar keuze een kleur of een French manicure op gezet. Gelnagels kunnen voor één keer gezet worden (bijvoorbeeld tijdens vakantie of voor een trouwerij) of u kunt ze structureel dragen. Als u structureel gelnagels wilt dragen komt u na ongeveer 3 weken terug voor een nabehandeling, waarbij de oude set dun gevijld wordt en u weer een mooie nieuwe set krijgt. Met Gelnagels werk ik met producten van Kinetics en Urban Nails. Kiest u voor een full color dan kunt u kiezen uit de ruim 100 kleuren Gelpolish.

nailart-300x300Nailart
Er is niets zo persoonlijk als smaak. Daarom heeft u een ruime keuze uit nailart. Vrolijk uw nagels op met steentjes, stempels of laat iets uit de hand zetten. Tip: Kijk op sites als Instagram of Pinterest wat u leuk vindt, ik zal altijd mijn best doen om het voor elkaar te maken.

 

 

Spa Manicure
Met de heerlijke Spa Manicure van Kinetics kunt u uw handen en nagels extra verwennen. Hebben uw handen veel te lijden door zware werkzaamheden of zit u vanwege uw werk veel met uw handen in het water? Dan is de Spa Manicure een weldaad voor uw handen. De natuurlijke ingrediënten als Bamboe, Argan olie, Shea Butter en Oranje Bloesem herstellen de vochtbalans en maken uw handen heerlijk zacht. U kunt ervoor kiezen de Spa Manicure uit te breiden met een Paraffine Pakking.